• Sandrine Collette, Den slags storme
  • Original titel: Ces orages-là
  • Omfang: 300 s.
  • Udgivelsesår: 2021
  • Forlag: J.-C. Lattès

Den slags storme

Sandrine Collette

Det er et lille, grimt hus. Ikke desto mindre var haven det eneste, Clémence så, da hun gik ind i det. Haven med sit mikroskopiske mylder – på størrelse med et lommetørklæde og dog stor som hele verden. For enden af haven var et stenbassin, hvori der svømmede fire og en halv guldfisk.

Fire og en halv, for halvdelen af den femte var blevet spist.  Blærefyldt, beskadiget og fuld af blå mærker: men helbredt.

Clémence kiggede længe på den.

Det er en have, hvor man kan leve selv, når man er blevet mishandlet. Clémence flyttede ind der. Hun lod alt bag sig og håbede, at hun ikke havde efterladt sig nogen spor. Hun ville ønske, hun kunne rejse en usynlig mur mellem sig selv og ham, som hun har forladt, ham som hun er sluppet bort fra. Men han er der hele tiden. Thomas. Og hans rasen.
Clémence er ikke taget afsted, hun er flygtet.

Presse

No press reviews yet.

Forfatter

Sandrine Collette

Sandrine Collette bor i den franske egn Morvan. Hun er blandt andet forfatteren bag Des nœuds d’acier (Knuder af stål), Il reste la poussière (Der er kun støv tilbage), og Les larmes noires sur…

Oversætter

Ann-Jette Caron

UDDANNELSE 1994: Københavns Universitet. Bachelorgrad i fransk sprog og litteratur. ERHVERVSERFARING Fra 2018: Teaterproducent, Next Zone 2015-2018: Administrator, Teater Rio Rose Fra 2008: Oversætter 2006-2015: Teaterproducent, PASSAGE-festival 2009-2011: Kommunikationsmedarbejder, Europarådet…