• Déborah Saïag & Mika Tard, Din hånd på min mund
  • Original titel: Ta main sur ma bouche
  • Omfang: 320 s.
  • Udgivelsesår: 2021
  • Forlag: NiL

Din hånd på min mund

Déborah Saïag & Mika Tard

Edouard og Alison, som blot kaldes Ali, har dannet par i to år, da Edouards ex deler en fortælling på #MeToo, hvor hun beskylder én af deres venner for at have voldtaget hende. I løbet af de efterfølgende timer, ændres Edouard og Alis skæbne for altid.

Ved skiftevis at lade Edouard og Ali fortælle leverer Déborah Saïag et Mika Tard en hæsblæsende psykologisk thriller, som undersøger vores komplekse #MeToo æra, og de følger en voldtægtsanklage får for en gruppe venner.

Med en levende og samtidsnær skrivestil, udforsker Ta main sur ma bouche gråzonens område og tvinger os til at spørge os selv: hvad ville vi have gjort i deres sted?

Presse

No press reviews yet.

Forfatter

Déborah Saïag & Mika Tard

Mika Tard er en fransk skuespiller, manuskriptforfatter og instruktør. I 2005 medinstruerede hun spillefilmen « Foon ». Sammen med Déborah Saïag har hun skrevet manuskriptet til filmen « Encore Heureux », som havde præmiere…

Oversætter

Maj Dannemand

Maj Dannemand er cand. mag i fransk (Københavns Universitet) og arbejder som assistent for videnskabsattachéen på Institut français du Danemark siden 2009. “Tous les hommes n’habitent pas le monde de…