• Bénédicte Soymier, Den ulykkeligt forelskede
  • Original titel: Le Mal-épris
  • Omfang: 245 s.
  • Udgivelsesår: 2021
  • Forlag: Calmann-Lévy

Den ulykkeligt forelskede

Bénédicte Soymier

“Den æder sig ind i hans indvolde og hjerne, stærkere end hans vilje – en vrede, der bebor ham, en voldsomhed, der vælder frem som en stormvind, kraftfuld og ukontrollabel. Han vil gerne give slip, men han kan kun tænke på at slå til.”

Paul er bitter. Hans arbejde er kedeligt, han bor alene og misunder andres skønhed. Hans vrede suger næring fra hans sår, den svulmer op og forvandler sig til raseri. Mod skæbnen, mod kærligheden, mod kvinderne.
Frustreret udser han sig en af sine kvindelige kolleger. Angélique er sårbar. Hun er alenemor til en lille dreng, hutler sig gennem tilværelsen og slæber rundt på minderne om en smertefuld ungdom.
Paul udnytter hendes svaghed. Indtil en dag, hvor det hele tipper over. Han eksploderer.
En hårdtslående undersøgelse af vold gennem historien om en mand, der er fanget i en spiral, og en kvinde, der forsøger at undslippe den.

Presse

No press reviews yet.

Forfatter

Bénédicte Soymier

Infirmière, Bénédicte Soymier travaille dans le Doubs (Est de la France). Passionnée de littérature, elle partage ses nombreuses lectures sur son blog Au fil des livres. Le Mal-épris est son…

Oversætter

Maria Louise Holst

Maria Louise Holst er bachelor i Nordisk sprog og litteratur med tilvalg i Fransk ved Aarhus Universitet og læser i øjeblikket en kandidat i Nordisk sprog og litteratur og Fransk…